Otootje.nl

Logo | Otootje | otootje.nl

Zakelijk en particulier

AUTO FINANCIEREN VIA OTOOTJE.NL EN DTC

Je hebt eindelijk die droomauto gevonden. Maar zelfs als het een gebruikte auto is, vereist hij een financiële investering waarvan je liever niet meteen al je spaargeld gebruikt. Overweeg daarom een autolening om deze droomauto aan te schaffen. Otootje.nl staat voor je klaar om je hierbij te helpen. Op onze website vind je een handige calculator waarmee je precies kunt berekenen wat de maandelijkse kosten zullen zijn voor de financiering van de auto die je in gedachten hebt. We werken samen met DTC, een betrouwbare en ervaren partner.

Vraag je je af of het financieren van een auto ingewikkeld is? Het antwoord is nee, integendeel! Met onze calculator bereken je eenvoudig het maandelijkse leasebedrag. Vul enkele gegevens in, en de berekening wordt direct getoond. Als je tevreden bent met het resultaat, kun je je gegevens achterlaten, waarna wij contact met je opnemen. 

Je vindt de calculator ook terug bij de advertenties van onze auto’s Klik gewoon op de auto van je keuze en bereken meteen je maandelijkse kosten.

Bij het gebruik van autofinanciering wordt de betaling van dat (deel van het) bedrag direct geregeld tussen Otootje.nl, de autodealer en DTC. Als je ervoor kiest om een deel van de aankoopprijs van de auto zelf te betalen of geen gebruik te maken van financiering, biedt Otootjenl verschillende betalingsmogelijkheden. We geven de voorkeur aan betaling per bank, zelfs ter plaatse bij de aflevering. Je kunt echter ook pinnen om de definitieve eigenaar van je auto te worden. Zorg er dan wel voor dat je de daglimiet voor overboekingen of pinnen voor het volledige bedrag hebt verhoogd.

Voor meer informatie kun je terecht op de website dtc-lease.nl of telefonisch contact opnemen via (030) 68 68 750.

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

FINANCIERING VIA DTC

Een auto financieren is met DTC en Otootje.nl super gemakkelijk!

Heb je financiële steun nodig om een auto aan te schaffen? Onze partner, DTC, biedt altijd een passende oplossing, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Met meer dan vijftien jaar expertise in financiering en verzekeringen, werkt DTC samen met meer dan 25 verschillende aanbieders, wat hen een ruime variëteit aan opties en aantrekkelijke voorwaarden biedt. Dit geeft jou de flexibiliteit en de zekerheid om precies te weten waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen in de toekomst.

Financial Lease is een financieringsmethode voor de aankoop van personenauto’s. Het belangrijkste verschil met Operationele Lease is dat je aan het einde van de looptijd volledig eigenaar wordt van de gefinancierde auto. Je hebt twee keuzes: of je betaalt het geleende bedrag in gelijke maandelijkse termijnen, of je voegt een ‘slottermijn’ toe die gekoppeld is aan de restwaarde van de auto, waardoor de maandelijkse lasten lager uitvallen.

Als je een startende ondernemer bent zonder jaarcijfers om te overleggen aan de bank, biedt DTC de mogelijkheid om toch een Financial Lease auto te financieren, zelfs zonder deze cijfers. In dit geval dien je wel een aanbetaling te doen. Enkele belangrijke voordelen zijn: persoonlijk advies, de optie voor 100 procent financiering, een vast en competitief rentetarief gedurende de hele looptijd, en flexibele looptijden, tot wel 120 maanden.

Meer informatie?

Meer weten? Bel 030 – 7605000 of kijk op dtc-lease.nl

dtc | Otootje | otootje.nl
1Vragen?